Bedrijf Aqua Service: Het Ganse Team van Aqua Service Systems Staat Voor U Klaar

Aqua-Service is op zoek naar nieuwe collega’s! We zoeken:

  • installateurs plaatsingsdienst waterverzachters
  • techniekers hersteldienst waterverzachters
  • koeltechnieker voor de plaatsing en onderhoud van onze drinkwatersystemen

Graag met talenkennis Nederlands/Frans.

Iets voor jou of voor iemand die je kent? Contacteer ons dan asap.

Stuur je CV naar info@aqua-service.be t.a.v. Vincent Deceuninck of bel naar 056/24.94.94.

Een hecht team van geëngageerde mensen

Alle medewerkers van Aqua-Service Systems zijn bijzonder vakbekwame en gemotiveerde mensen. Zij kennen alle producten, hun werking en hun mogelijkheden door en door. Dagelijks zijn ze voor u in de weer, tot in de verste uithoeken van ons land. Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuwe waterverzachter of om een tussentijds onderhoud of zout voor uw waterverzachter, altijd wordt u binnen de kortst mogelijke tijd op een professionele manier geholpen. Regelmatige bijscholingen zorgen ervoor dat onze mensen steeds van de allernieuwste technieken en procédés op de hoogte zijn, en daar geniet u als klant volop van !

Maak deel uit van ons team

In de huidige competitieve markten zijn we als bedrijf steeds meer gericht op de continue ontwikkeling van onze technische en facilitaire know-how en werkcapaciteit. Wij zijn daarom steeds op zoek naar nieuwe en gemotiveerde medewerkers. Wilt u deel uitmaken van ons team? Aarzel niet en solliciteer.

Na een doorgedreven opleiding over de gebruikte technologieën en installaties, wordt u het aanspreekpunt voor de technische aspecten van gebruikte installaties in uw regio. U maakt deel uit van het sales- of technisch team en staat daarbij garant voor accurate technische ondersteuning. Bij klanten staat u in voor onderhoud, herstellingen en installaties van waterbehandelingsinstallaties.

Uw persoonlijkheid is belangrijker dan het behaalde diploma. Ervaring binnen deze sector is natuurlijk een pluspunt. Uiteraard heeft u een sterke interesse in waterbehandelingsinstallaties. U beschikt over een verzorgd voorkomen, een rijbewijs en communiceert professioneel in het Nederlands en/of Frans.

Spontaan solliciteren: info@aqua-service.be