AQUA SERVICE WATERONTHARDER | INFO

Prijsofferte Waterverzachter? Ja:

Aqua Service Waterverzachters aan Fabrieksprijs! Meer dan 100.000 tevreden klanten.

Aqua Service is de nummer 1 fabrikant en installateur van waterverzachters en ontkalkers in België.

Sinds 1970 zorgt Aqua Service voor zacht en kalkvrij leidingwater in tal van woningen, appartementen en bedrijven in België.

Met een waterverzachter kan u kalk en andere metalen uit uw leidingwater verwijderen en zo hard water omzetten in zacht water (met name dankzij een ionenwisseling: calcium- en magnesiumionen worden uitgewisseld voor natriumionen).

Een waterverzachter zal uw leidingwater dus opvangen en eerst filteren en behandelen alvorens het wordt gebruikt in uw woning. Op die manier maak je komaf met kalkaanslag op uw sanitaire toestellen, uw keuken, uw badkamer, uw waterleidingen, … Ook uw huid en lichaam zal duidelijk genieten van het zachte water, allemaal dankzij een Aqua Service waterverzachter.

Bent u ook op zoek naar een waterverzachter van de beste kwaliteit, van een uitstekend merk en aan een interessante prijs? Aarzel dan niet om uw waterverzachter te kopen en contacteer Aqua Service voor advies en informatie op maat.

De Beste Waterontharder aan Fabrieksprijzen

Omdat Aqua Service werkt zonder tussenpersonen kunnen we een ontkalker of waterverzachter aanbieden, plaatsen en onderhouden aan zeer gunstige voorwaarden.

Ook voor onderhoud en een eventuele herstelling van uw waterverzachter is Aqua Service perfect georganiseerd: we hebben een eigen netwerk van technische medewerkers die over gans België werken.

Een verzachter van het beste merk aan de beste prijs in België: Aqua Service natuurlijk.

De Aqua Service waterverzachters behoren tot de wereldtop op het vlak van werking, kwaliteit, betrouwbaarheid en technologie.

Op bijna 50 jaar tijd heeft Aqua Service Systems een onschatbare kennis en ervaring in de waterbehandeling opgebouwd. Met een waterverzachter of ontkalker van Aqua Service bent u snel en definitief van uw hard water af.

De Beste Waterontharder aan Fabrieksprijzen

Het leidingwater in België is het meest kalkrijke water van heel Europa. Kalkrijk en hard tot zeer hard water (met name: water met een hoge graad van waterhardheid) vormt dan ook een probleem voor ruim 80% Belgische gezinnen en woningen.

Er zijn heel wat negatieve gevolgen verbonden aan het hebben van hard water in uw woning:

 • Kalksteen wordt afgezet in waterleidingen, het tast uw huishoudtoestellen aan, met dure reparaties of vervanging tot gevolg.
 • Uw wasmachine, vaatwasser, boiler, stoomstrijkijzer, koffiezetapparaat, … komen vroegtijdig aan hun einde.
 • Op kranen, wasbekkens, toiletten en douchewanden zet zich een hardnekkige kalksluier af die u enkel met dure producten en hard schrobben kunt verwijderen.
 • Kalkaanslag leidt tot een aanzienlijke verhoging van uw energieverbruik.

Kies daarom voor zacht water en koop een Aqua Service waterverzachter aan de beste prijs

Een waterverzachter of waterontharder kopen is zeker geen luxe: het bespaart u op langere termijn een pak geld … De Aqua Service waterverzachters die we te koop hebben staan inderdaad borg voor aanzienlijke besparingen op termijn en betalen zich op die manier in een minimum van tijd terug.

Een gezin kan meer dan € 630 per jaar uitsparen met een waterverzachter!

Geniet van de volgende voordelen met een waterverzachter in uw woning:

 • Lager energieverbruik: gedaan met energieverlies door kalkafzetting, dankzij een waterverzachter van Aqua Service Systems.
 • Uw waterleidingen blijven ook na vele jaren als nieuw.
 • Uw boilers, centrale verwarming en huishoudtoestellen op water gaan veel langer mee en blijven doeltreffend functioneren.
 • Een vaatwasser of wasmachine die werkt op kalkvrij water functioneert gewoon beter waardoor het verbruik van schadelijke detergenten daalt. Uw vaat zal ook schitteren als nooit tevoren dankzij een waterverzachter en dit zonder toevoeging van zouten of anti-kalk glansmiddelen. U hoeft dus niet langer dure ontkalkingsproducten of zouten voor uw vaatwasser te kopen. Dit alles heeft een positieve invloed op het milieu.
 • Het douchen met zacht water is ook goed voor uw gezondheid. Uw huid en haar vinden hun natuurlijke glans en zachtheid terug. Een uiterst zachte huid voor uw lichaam dus, dankzij een Aqua Service ontkalker of waterontharder. Geen zin om verschillende modellen en prijzen van waterverzachter te vergelijken? Aarzel niet: contacteer Aqua Service vandaag nog.
 • Uw wasgoed voelt zachter aan, waardoor bad- en huishoudlinnen en uw kledij veel langer mooi en kleurrijk blijven. Kledij en huishoudlinnen gaan dus veel langer mee dankzij uw water ontkalker.
 • Geen kalkstrepen meer van het stoomstrijkijzer op uw mooie, donkere kledij.
 • Ook geen kalkrijke of verstopte kranen en douchekoppen meer dankzij de beste waterverzachter in België: een Aqua Service waterverzachter, aan de beste kostprijs.
 • Het kuisen en onderhoud van uw woning (ramen, toestellen, keuken, badkamer, ….) gaat ook veel makkelijker en sneller.
 • Het verbruik van zepen en wasmiddelen wordt met meer dan de helft verminderd.
 • En veel, veel meer …

Aarzel dus niet en contacteer het team van Aqua Service Waterverzachters om kennis te maken met de beste waterverzachters en ontkalkers in België. Wij hebben verschillende waterverzachters in de aanbieding om te vergelijken, te kiezen en te kopen. Wij helpen u graag verder.